vineri, 7 mai 2010

Articolele lunii martie

1. "Copiii Domnului, sapte mirese pentru sapte sectanti", de Andreea Strachina, publicat in "Evenimentul zilei" pe 22 martie

Un subiect captivant, socant si relativ bine documentat si scri. Un minus al articolului consta in structurarea nu foarte fericita a informatiei, insa in ansamblu ramane din punctul meu de vedere cel mai interesant articol al lunii martie.

2. "Cum fac afaceri evreii din Romania", de Fulvia Meirosu si Mona Dartu, publicat in "Money Express" pe 16 martie

Un articol inedit prin tematica pentru o revista de business, cu o abordare complexa si profesionista. Interesant de la primul la ultimul cuvant. Dupa gustul meu ar fi trebuit, totusi, sa contina informatii despre mai multe firme din Romania conduse de evrei. Poate ca nu s-a intamplat asa din cauza contrangerilor de spatiu...

3. "Povestea celor doua prietene care conduc afaceri de peste 4 miliarde de euro", de Iuliana Roibu, aparut in Business Magazin pe 8 martie.

Pentru luna martie am ales inca un articol din presa economica. Publicat chiar pe 8 martie, atat de mediatizata si demonetizata zi a femeii, articolul aduce in mod fericit in prim-plan doua femei de succes din Romania, care sunt si prietene: Liliana Solomon si Mariana Gheorghe. O bila neagra insa pentru fotrografia cu care este ilustrat articolul, pe care as incadra-o in categoria "asa nu". Le face un mare deserviciu celor doua doamne.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu