luni, 10 august 2009

Catre serviciile secrete: nu va mai bateti joc de domnul Romosan!

Cineva mi-a semnalat in aceasta dimineata aparitia unui oarecare interviu cu domnul Petru Romosan intr-o oarecare publicatie, "Foaia transilvana".

Nu v-as fi spus, dar as vrea sa aflati de la mine ca am devenit agent secret deghizat in jurnalist la "Cotidianul" si as vrea sa profit, totodata, de ocazie pentru a ruga serviciile secrete sa nu-l mai intoxice pe domnul Romosan.

Cred ca aceasta dezinformare poate fi mai mult decit poate suporta un om fie el si fost colaborator al Securitatii, dupa cum spune CNSAS. Domnilor din servicii, asadar, ginditi-va doar prin ce a trebuit sa treaca domnul Romosan in ultima perioada:

-o decizie a CNSAS, prin care i se devoaleaza trecutul tenebros

-o furtuna mediatica generata nu de aceasta decizie in sine, ci de bunavointa aratata de prietenul sau, Cornel Nistorescu

Dezinformarea pe care a incercat s-o produca in ce ma priveste nu doar ca-l acopera si mai mult de ridicol, dar il pun si intr-o postura neplacuta pe noul director de la "Cotidianul", care in felul asta si-a vazut desecretizata sursa pentru "informatiile" oferite cu generozitate in interviul dat saptamina trecuta EvZ.

P.S. Domnule Romosan, aveti grija ce mai declarati prin presa despre colaborarile mele; nu de alta, dar ma puneti in situatia sensibila de a da explicatii sotului (si Fiscului, mai apoi) cum am cheltuit "solda" de la serviciile secrete, solda pe care - sunt convins ca stiti si dumneavoastra - nu are cine si de ce sa mi-o plateasca.

Un comentariu:

  1. STIMATA DOAMNA , toate ca toate dar bubulii nistorescului ce rol joaca ? Tot mascati in motociclisti circula ?

    RăspundețiȘtergere