marți, 4 august 2009

Prima emisiune despre cazul Romosan

Doar atit vreau sa va spun: B1TV face prima emisiune despre cazul Romosan, devenit intre timp cazul Cotidianul. Uitati-va, asadar, la "6! vine presa".

7 comentarii:

  1. Vaaai, ce diferenţă!

    Prelipcenii şi ciutacii te fac să uiţi că-n ţara asta mai există decenţă, candoare, modestie...

    daaaaa....
    ăstea nu vor face niciodată rating la noi

    RăspundețiȘtergere
  2. Ne-am uitat am vazut si tot lipsita de profesionalism ramii.
    Succes in alt loc condusi de oameni mai buni ca Nistorescu si mai valorosi ca "turnatorul" ROmosan.

    RăspundețiȘtergere
  3. Capul sus!!! Sunteti un om cum rar am intalnit si in fata caruia trebuie sa-ti scoti palaria! Ce e foarte emotionant din treaba asta urata, pe care nistorecu si vantu o fac, e faptul ca acum iti dai seama cati jurnalisti minunati lucrau la cotidianul. Era ziarul (daca nu, singurul!) pe care il citeam zilnic on-line. De cateva zile n-am mai intrat si nici nu o sa mai intru in veci pe acel site. Sunteti un jurnalist si o Doamna care merita toata admiratia noastra!

    RăspundețiȘtergere
  4. mai bine ramineai la Iasi parca se face presa mai adevarata. Imi pare rau pt ce ti s-a intimplat

    RăspundețiȘtergere
  5. mie mi se pare extrem de ciudat ca articolul asta a intrat fix cand a venit nistorescu. explica-mi un pic, te rog, chiar in ziua aia l-ai terminat de scris sau statea in asteptare de mai mult timp si cineva la scos la fix de la sertar? ca daca e varianta doi, suna ca si cand ai fost folosita. din pacate.

    RăspundețiȘtergere
  6. Bursucule, este ciudat numai faptul ca Nistorescu a fost numit Ober la Cotidianul, exact cand a aparut articolul. De altfel, scopul cu care a fost numit este suficient de clar. Nistorescu executa ordinele lui Romasan. Amenintarile acestuia au fost executate cu servilism de mai putin talentatul sau prieten, Nistorescu. Sa nu ne amagim. Indiferent cate scuze conjuncturale vei putea gasi pentru acest act clar de cenzura, sunt lucruri care nu pot fi nuantate. Daca articolul intra mai devreme sau mai tarziu, acest amanunt nu ar fi schimbat calitatea de delationist a lui Romasan, adica turnator, adica gurist, trompeta, fitilist, etc. Eu m-as intreba altceva, in locul tau. De ce prietenia dintre Nistorescu si Romasan a durat atat de mult, daca Nistorescu stia inca de pe vreamea lui Ceasca despre Romasan ca da cu gura la securitate? O fi fost prietenie?
    De altfel, prietenia este un sentiment bazat pe afinitati si preocupari comune, nu-i asa?
    Adevarul ca Romasan a fost turnator iar prietenul sau Nistorescu a executat ordinul de cenzura si a calcat constitutia privind dreptul elementar al liberei exprimari, nu poate fi nuantat conjunctural.
    Oricate articole ar scrie Nistorescu, oricat de romantate, nu va reusi sa il spele pe fata nici pe amicul Romasan, dar nici pe el.
    Zexe

    RăspundețiȘtergere